•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Pratt i Danny McBride u `Knight Rider´ filmu

Najnovije internet glasine kažu da su Chris Pratt i Danny McBride dobili ponudu da glume u Knight Rider filmu, rimejku TV serije iz 1982. godine s Davidom Hasselhoffomu u glavnoj ulozi. Ako vam je Prattovo ime nepoznato, treba da znate da on daje glas glavnom liku u Lego filmu, da je nedavno dobio glavnu ulogu u Marvelovoj kosmičkoj avanturi Guardians of the Galaxy i u rebootu Jurassic Park franšize, i da ste ga mogli gledati u popularnoj seriji Parks and Recreation. Sa druge strane, McBride je igrao u filmovima poput This is the End i Your Higness, kao i u seriji Eastbound & Down.

Osim informacije da je Weinstein Company ponudio glavne uloge Prattu i McBrideu, Schmoes Know javlja i to da će scenario za Knight Rider film napisati scenarista kultne serije Arrested Development, Brad Copeland. U originalnoj verziji David Hasselhoff je glumio Michaela Knighta, borca protiv kriminala čije je glavno oružje bio njegov izuzetno sofisticirani Knight Industries Two Thousand automobil. 2008. godine snimljen je reboot serije u kome je Justin Bruening glumio Hasselhoffovog sina, ali serija je ubrzo ukinuta.

S obzirom na glumačku postavu i scenaristu, moglo bi se zaključiti da će sam film naginjati mnogo više prema komediji nego što je to izvorna serija bila.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...