•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na internetu kruže glasine da je Jennifer Lawrence mrtva

Oskarovka Jennifer Lawrence svoje je fanove osvojila dražesnim karakterom i izvanrednim glumačkim sposobnostima. Ali, postoje i oni koji se s tim ne slažu.

Internetom su ovih dana počele da kruže glasine da je poznata glumica mrtva. Na Facebooku i Twitteru otvarane su grupe kao što je npr. 'RIP Jennifer Lawrence' u kojima su fanovi plakali za glumicom.

Njen potparol je potvrdio je da je glumica zdrava i živa te da nema mesta panici.

Ipak, ovo nije prvi put da je ova glumica proglašena mrtvom. Krajem prošle godine, za vreme snimanje filma 'Mockingjay' lepotica je skoro zadobila teške ozlede zbog neispravne mašine na setu. Glumica se onesvijestila i upravo je to izazvalo paniku među fanovima te su vest o mrtvoj glumici proširili internetom.

Ovakve stvari često se događaju u svetu poznatih i slavnih. Nedavno je zvezda serije 'Seinfeld', Wayne Knigt', navodno stradao u saobraćajnoj nesreći. Ali, slavni glumac nije dozvolio da se trač proširi pa je sve objasnio na Twitter profilu.

Celin Dion, Paul McCartney, Justin Bieber, Miley Cyrus samo su neka od slavnih imena koji su 'bili ubijeni', dok najmanje sreće ima Eddie Murphy koji je redovno 'ubijen' svake godine.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...