•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva Longoria: 'Ja sam dokaz da žena može biti lepa, pametna i uspešna'

Balansirati između vođenja producentske kuće, glumačkih projekata, poslovnih putovanja, humanitarnog angažovanja, a još uz to imati vremena i za sebe, zvuči gotovo neverovatno, ali Eva tvrdi da sve to uspeva.

Na pitanje kako to postiže, Eva odgovara da svi zapravo imamo mnogo više vremena na raspolaganju nego što nam se čini, piše Cosmopolitan.

"Ljudi stalno govore kako nemaju vremena ni za šta, ali to nije tačno! Toliko vremena trošimo usput, jer ne isplaniramo stvari kako treba. Ja svoj dan uvek planiram na putu do posla i trudim se da iskoristim maksimalno baš svaki od 24 sata u toku dana", rekla je glumica.

Eva naglašava da je najvažnije pronaći i dovoljno vremena za sebe, a kaže i da je trik u mešanju posla i zadovoljstva!

"Svako poslovno putovanje koristim i za uživanje", kaže ona.

Kada je nedavno diplomirala, jer je želela da bude uzor svim mladima koji su deo njenog humanitarnog projekta, Longoria je dokazala i da je mnogo više od lepog lica.

"Nikad nisam sebe smatrala seks simbolom, ja samo poziram za naslovnice", rekla je ona za magazin "Maxim", koji ju je proglasio ženom godine.

Eva takođe misli da nije fer ubeđivati žene da ne mogu imati sve, da nije moguće biti lepa i seksi, a ujedno i ozbiljna poslovna žena.

"Ko kaže da ne možete biti i jedno i drugo? Žene su kompleksna bića; lepe smo, pametne, produhovljene i preduzetne i ja smatram da sam dobar primer te tvrdnje", ponosno je zaključila Eva Longoria.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...