•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvanični trejler za film 'X-Men: Dani buduće prošlosti'

Pet novih likova u kultnoj filmskoj sagi o mutantima!

Studio „Twentieth Century Fox“ objavio je drugi trejler za film „X-Men: Dani buduće prošlosti“ sa novim avanturama najpopularnijih filmskih mutanata. Bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da uživa od 22. maja u sedmom nastavku kultnog serijala „X-Men”.

U filmu „X-Men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi.

Novi nastavak kultne filmske sage „X-Men” okupio je glumačku ekipu iz delova „X-Men: Poslednje uporište” i „X-Men: Prva klasa”. Pored već dobro poznate glumačke ekipe (Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hale Beri…), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Piter Dinklidž, poznatiji kao Tirion Lanister iz „Igre prestola”, kao i francuska zvezda Omar Si, koji se proslavio ulogom u filmu „Nedodirljivi”.

Reditelj Brajan Singer uveo je novih pet likova u filmsku priču „X-Men: Dani buduće prošlosti” na radost brojnih Marvelovih fanova. U pitanju su „Živa” Magnetoov sin i brat blizanac “Grimizne Veštice”. Vremenski putnik „Bišop” karakterističan po svojoj veštini sa vatrenim oružjem, „Blink”, prepoznatljive roze kose i vilinskog izgleda, „Vorpat” apački ratnik i „Sanspot” plejboj usijane glave. Svi oni biće poznati vernim ljubiteljima X-Men franšize!

Osmi nastavak iz ove popularne filmske franšize, koji uključuje i dva posebna filma o glavnom liku Vulverina, zvaće se „Apokalipsa” i biće gotov do 2016. godine.

Dosadašnji filmovi iz serijala „X-Men” zaradili su do sada neverovatne 2 milijarde dolara na blagajnama širom sveta, uključujući i dva posebna filma o glavnom junaku Vulverinu.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...