•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkriven pravi uzrok smrti Paula Walkera!

Istraživanje koje je trajalo duga četiri meseca konačno je otkrilo pravi uzrok smrti slavnog Paula Walkera. Poznati glumac navodno je preminuo usled prebrze i nesigurne vožnje, a ne neispravnog automobila kako se na početku verovalo.

Porscheom GT kojeg je vozio prijatelj Paula Walkera bio je u ispravnom stanju i nije bilo nikakvih oštećenja.

Uzrok nesreće bila je prebrza vožnja: naseljem u kojem je dopušteno 45 km/h, dvojac je vozio između 81 i 94 km/h. Vozilo je izgubilo kontrolu i zabilo se u drvo, piše US Weekly.

Iako nema još službenih potvrda, potparol šerifa Kalifornijskog okruga rekao da će uskoro sve objasniti medijima.

Kobnog datuma Paul je bio u Severnoj Karolini kako bi učestvovao u dobrotvornoj priredbi njegove organizacije 'Reach Out WorldWide' povodom podrške žrtvama tajfuna na Filipinima.

On i njegov prijatelj Roger Rodas preminuli su na licu mesta u tragičnoj automobilskoj nesreći. Nakon što je Rodas izgubio kontrolu nad autom, izleteo je s puta i zabio se u stablo, a zatim zapalio.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...