•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Osvetnici' u novom filmu spašavaju Novi grad u 'Srbiji'

U nastavku blockbustera „Osvetnici“, The Avengers: Age of Ultron, svi junaci zajedničkim snagama pokušavaju od razornog potresa spasiti Novi grad u „Srbiji“.

Ne radi se konkretno o Srbiji već izmišljenoj Sokoviji u kojoj svi govore srpski jezik. Naime, nedavno se na mnogobrojnim filmskim portalima pojavila vest o Sokoviji, a procurile su i neke fotografije sa snimanja u severnoj Italiji gde je sve ispisano ćirilicom.

Novi grad je zamišljen kao bilo koji drugi istočnoevropski grad, ali nazivi prodavnica i ostali natpisi napisani su na srpskom.

Mediji već pišu o tome na koji bi se način ovo moglo odraziti na promociju Srbije. Snimanje u Italiji počinje u ponedeljak, a film bi se u bioskopima trebao pojaviti u maju iduće godine.

U glavnim su ulogama Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner i ostatak uobičajene glumačke postave, a ovog će im se puta pridružiti i James Spader kao glavni negativac.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu