•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

J. K. Rowling najavila tri nova filma

U intervjuu s novinarima New York Timesa, direktor Warner Brosa. Kevin Tsujihara rekao je da prema knjizi autorice J.K. Rowling, "Fantastic Beasts and Where to Find Them", nameravaju snimiti čak "tri megafilma".

Autorica je pristala na adaptaciju, a priča knjige iz 2001. počinje u New Yorku, sedamdeset godina pre dolaska Harryja Pottera i prati avanture "magizoologa" Newta Scamandera.

"Imali smo jedan zajednički ručak, nakon toga i telefonski razgovor, a onda sam počela ponovo raditi na nečem što će biti zanimljiva memorabilija za moju decu", rekla je autorica koja je još prošle godine počela da radi na novom filmu.

Podsetimo, filmski serijal o mladom čarobnjaku na blagajnama je skupio gotovo osam milijardi dolara.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu