•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preko pedeset mališana učestvovalo je na velikim Rio 2 karaokama!

Jedan od omiljenih animiranih filmova bioskopske publike širom sveta, „Rio 2“ u domaće bioskope stiže 10. aprila, a tim povodom 30. marta u Ušće Shopping Center-u održane su Rio karaoke! Glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji na srpski „Rio 2“ animiranog filma podelili su sa posetiocima utiske sa snimanja.

Preko pedeset učesnika, uzrasta od 6 do 15 godina zabavilo se muzičkim Rio karaokama uz predstavnike Centra za animaciju dece Čigra. Najbolji takmičari nagrađeni su ulaznicama za premijeru filma „Rio 2“ i poklonima iz filma.

Učesnike su pozdravili i podržali i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji. Mirjana Stojanović, koja u filmu „Rio 2“ pozajmljuje glas novom liku, amazonskoj žabici Gabi, Srđan Timarov koji tradicionalno daje glas glavnom negativcu kakadu papagaju Najdželu, Dušica Novaković, glumica iz Pozorišta na Terazijama, Lejla Hot, pop pevačica, kao i Marko Kon izvršni producent sinhronizacije, ispratili su karaoke i fotografisali se sa takmičarima.

Glumica Mirjana Stojanović premijerno je izvela ljubavnu pesmu žabice Gabi „Otrovna ljubav”, a zajedno sa Markom Konom „Preživeću”, koju pevaju Gabi i Najdžel u animarnom filmu „Rio 2“.

Glavni junak Plavko, njegova lepša polovina Biserka i njihovo troje dece obećavaju nova uzbuđenja, povratak starih dragih likova, ali i novih koji će dobro nasmejati publiku širom zemlje.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu