•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skandal: Džejms Franko 'Držite svoje tinejdžerke što dalje od mene!'

Glumac, režiser, scenarista, producent, profesor, pesnik, pisac i kandidat za doktorske studije na Jejlu Džejms Franko može sada dodati i "jezivi saletač maloletnica" na svoj CV, nakon što je on, ili neko ko se vrlo ubedljivo pretvarao da je on - pokušao organizovati sastanak u hotelskoj sobi sa 17-godišnjom devojkom putem Instagrama.

Devoka Lusi Klod je doputovala u Njujork iz malog gradića u Škotskoj, i kaže da je putovanje dobila kao rani rođendanski poklon. Franka je srela nakon predstave „O miševima i ljudima“ na Brodveju, i tom prilikom snimila Instagram video, na kojem se jasno čuje kako on kaže: "Moraš me tagovati" upirući prstom ka njenoj kameri, što je i učinila, da bi 35-godišnji Franko kasnije isto veče započeo privatnu Instagram dopisku sa njom. Lusi je celu dopisku postavila na Imgur, tako da sada znamo tačno kako izgleda udvaranje Džejms Franka .


Postoji mogućnost da su poruke u ovim screenshotovima lažirane, ali Lusi ga je dva puta pitala da pošalje foto dokaz o svom identitetu, i on je to i učinio.

Njihov sastanak je propao, jer Lusi puni 18 godina tek u maju (ignorisala je Frankov zahtev da nikom ne pokazuje ovu prepisku).

Franko je kasnije reagovao na ovaj skandal putem svog Instagram i Twitter profila: "NISAM TO JA! NADAM SE DA ĆE RODITELJI DRŽATI SVOJE TINEJDŽERKE ŠTO DALJE OD MENE. Hvala vam."

Ubrzo nakon ove objave, profil devojke i video koji svedoči da joj se obratio obrisani su sa Instagrama.

Očigledno „Čarobnjak iz Oza“ nije toliko moćan da omađija jednu tinejdžerku, ili je to ipak bio samo san?

Izvor:

http://www.nydailynews.com/entertainment/gossip/james-franco-meet-teen-girl-instagram-report-article-1.1744443

http://gawker.com/james-franco-tried-to-hook-up-with-a-17-year-old-on-ins-1557491436?utm_campaign=socialflow_gawker_facebook&utm_source=gawker_facebook&utm_medium=socialflow

https://twitter.com/JamesFrancoTV/status/451405869683855360

http://en.wikipedia.org/wiki/James_Franco

Autor: Danica Asurdžić
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...