•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hju Džekman i Džejms Mekavoj predstavili voz koji spaja prošlost i budućnost

Studio 20th Century Fox u susret dugo iščekivanom filmu ,,X-men: Dani buduće prošlosti” napravio je saradnju sa kompanijom Virgin Trains. Naime, odlučili su da jedan brzi voz ,,presvuku” u likove iz pomenutog filma. Takođe, stanica Wolverhampton od sada će se zvati stanica Vulverin (Wolverine Station). Svako ko bude želeo da putuje ovim super brzim vozom imaće utisak da putuje kroz vreme, odnosno da skoro može da dohvati budućnost.

U pitanju je Pendolino voz, jedan od brzih vozova najpoznatiji po prometu, koji proizvodi italijanska firma Fiat. Ovaj voz već ima filmski pedigre. Pendolino se pojavio u filmu Džejms Bond Kazino Rojal na putu iz Švajcarske prema Crnoj Gori (ta trasa u stvarnosti ne postoji).

Hju Džekman i Džejms Mekavoj igraju heroje sa super moćima u novom filmu ,,X-men: Dani buduće prošlosti”, ali kada su stigli na železničku stanicu u Londonu kako bi promovisali novi akcioni film, nisu im bili potrebni nikakvi specijalni efekti. Tako su ova dva iskusna glumca koristila magiju improvizacije kako bi dočarali svoje moći koje imaju kao X-men junaci. Džekman je uz pomoć svojih prstiju simulirao kandže Vulverina, što je njegovog kolegu Mekavoja veoma nasmejalo. S obzirom da Mekavoj u filmu tumači Profesora Ksavijera iz mladosti koji ne poseduje tako brutalne moći nalik Vulverinu, jednostavno je povio svoje lice kako bi dočarao sposobnost čitanja misli koju ima Profesor.

Džekman naglašava kako ovo za njega predstavlja veliku stvar i da o tome nije mogao ni da sanja dok je još kao dete putovao vozom: ,,Ovo je jedna od želja koja mi se ostvarila u životu. Kao mali dečak, sanjao sam da imam svoj voz. Nekada sam praktično živeo u vozovima. Kada sam imao 18 godina kupio sam InterRail propusnicu koja je koštala oko 250 funti, tako da sam zbog nedostatka novca bio prinuđen da spavam u vozu.”

Mekavoj koji je osvojio priznanje za najboljeg glumca na dodeli nagrada Džejmson Empajer , kaže kako je nadrealno iskustvo za njega to što je video svoju sliku na vozu:
- Osećam se kao da sam došao u sred noći i nacrtao grafit sa svoijm likom i evo ga rezultat. Kada sam svome sinu rekao za voz on je uzviknuo: ,,Pa to je voz-tastično”.

U filmu „X-men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi. Glavne uloge tumače Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hali Beri i drugi.

,,X-men: Dani buduće prošlosti” u naše bioskope stiže 22. maja.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...