•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera 'Igre prestola' oborila HBO GO

HBO GO servis nije bio dostupan u nedelju uveče za vreme premijere četvrte sezone "Igre prestola".

Umesto da omiljenu seriju bezbrižno pogledaju preko tog streaming servisa, korisnici su gledali u poruku "Greška - Neuspelo dizanje servisa".

HBO GO se obratio korisnicima putem Twittera: "Izgleda da imamo problema u Kraljevstvu. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti. Uskoro ćemo vas obavestiti o detaljima".

Ubrzo su objavili još jedan tvit u kojem su naveli: "Imate problem sa pristupom HBO GO servisu? Pošaljite gavrana. Igra prestolja biće uskoro dostupna na HBO na zahtev kod nekih operatera".

Problemi su razbesnili fanove koji su svoje nezadovoljstvo izrazili preko društvenih mreža. Još nije poznato koliko je korisnika imalo problema sa HBO GO.

Ovo nije prvi put da HBO GO ima problema zbog prevelikog saobraćaja: isto se desilo u martu tokom prikazivanja poslednje epizode prve sezone serije "True Detective".

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...