•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prekinuo još jedan slavni holivudski par

Premda se pisalo da su u idiličnoj vezi, zvezda serije 'Glee' Naya Rivera i reper Big Sean iznenada su prekinuli. Potparol Big Seana potvrdio je tu vest. 'Nakon pažljivog i dugog razmišljanja, Sean je doneo tešku odluku o prekidu veridbe i venčanja', stoji u saopštenju.

Zanimljivo je da su se Naya i Sean upoznali putem Twittera. Kada ga je zvezda serije 'Glee' počela da prati, fanovi su ukazali na to Seanu, pa je njegova pomoćnica odmah ugovorila sastanak.

'Njegova asistentica je veliki fan serije 'Glee', dobro poznaje moj lik i zna ko sam ja. Sean se počeo raspitivati o meni. Zatim smo ugovorili sastanak i sve je vrlo brzo počelo', ispričala je u jednom intervjuu Naya koja u seriji glumi Santanu.

Slavni par potvrdio je da su u vezi prošlog proleća, a prvi problemi pojavili su se kad se počelo šuškati da je Sean prevario Nayu. Ipak, te glasine su kasnije demantovane, a reper tvrdi da se nada da će on i glumica ostati u prijateljskim odnosima.

'Sve te glasine su jednostavno neistinite. Sean želi Nayi samo najbolje i još uvek se nada da će njih dvoje sami moći da nastave rešavanje problema', kaže potparol za javnost Big Seana.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu