•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznati režiser optužen za seksualno zlostavljanje maloletnog mladića

Bryan Singer, režiser najpoznatiji po filmu 'Privedite osumnjičene' i nekoliko nastavaka 'X-Mena', optužen je da je seksualno zlostavljao tinejdžera na jednom od opscenih holivudskih partyja, piše TMZ.

U tužbi stoji da je spomenuti tinejdžer, koji sad ima oko 30 godina, bio "namamljen u vilu u Encinu" kad je imao 14 ili 15 godina kako bi prisustvovao zabavi koja je imala reputaciju da uključuje "seksualni kontakt između odraslih muškarca i mnogih tinejdžera koji su tamo bili prisutni".

Osim toga navodi se da je Singer mladiću dao alkohol i ponudio mu ulogu u jednom od svojih filmova te mu kazao kako "ova skupina kontroliše Hollywood". U tužbi stoji da mu je režiser pružio oralni seks te ga nakon toga prisilio da mu uzvrati uslugu, ispod vode u bazenu.

Takođe, dečaku je režiser drugom prilikom, prema navodima u tužbi, ponudio i razne droge, uključujući kokain.

Režiserov advokat Marty Singer kazao je: "Tvrdnje protiv Bryana Singera potpuno su neutemeljene. Uvereni smo da će biti oslobođen krivice u ovoj apsurdnoj tužbi. Očito je da se ovime želi privući pažnja u trenutku kad Bryanov novi film treba izaći na tržište".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu