•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise ima novu devojku

Uprkos želji da vest sakriju od očiju javnosti, 51-godišnji Tom je u tajnoj vezi sa zvezdom serije "Orange Is the New Black", 34-godišnjom Laurom, tvrdi "New York Post". Sudeći po rečima izvora, romansa je započeta na zajedničkom snimanju. Glumac je tom prilikom odveo svoju izabranicu na romantičnu večeru u restoran "The Renaissance", unutar hotela "LA's Manor".

- Dovezli su se u njenom omiljenom automobilu. U restoranu ih je čekala, prethodno naručena, boca vina "Merlota" iz 79. Tri sata su sedili u restoranu i neprestano se smejali - rekao je izvor i dodao da se par poznaje već godinama, preko zajedničkih prijatelja Johna Travolte i njegove supruge Kelly Preston.

- Tom je oduvek bio fasciniran Laurom, pogotovo od kada ju je video u seriji "Orange Is the New Black" koja je postala atrakcija. Tada je odlučio da joj se obrati na drugačiji način a ne isključivo poslovan i pita je da izađu - otkrio je izvor. Nakon pompe koja se podigla oko nove ljubavne romanse, par je izjavio da se oni samo druže kao članovi Scijentološke crkve ali da su tvrdnje o vezi netačne.

Tom Cruise u javnosti nije bio povezivan ni sa jednom devojkom još od razvoda od Katie Holmes, 2012. godine, dok je Laura bila u vezi sa Chris Mastersonom a povezivali su je sa glumcem iz serije "Kalifornikacija", Scottom Michaelom Fosterom.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...