•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofija Vergara: Za mene je sve u hemiji

Glumica kolumbijskog porekla Sofia Vergara, koja je u poslednje vreme poznata po ulogama u seriji “Moderna porodica” i filmu “Mačete”, ukrasila je naslovnicu magazina Women's Health za mesec maj, pozirajući u majici i gaćicama.

U razgovoru koji prati njene “slobodnije” fotografije, ova glumica koja je nedavno napunila 41 godinu ispričala je kako je veoma svesna svog seksipila.

“Rećiću vam nešto. Uvek sam bila poznata po svojim grudima, što me strašno nervira, jer takođe imam i dobru guzu”, objasnila je ona, a zatim otkrila i kakva je u krevetu.

“Nadam se da moj momak misli da sam tigrica”, kazala je Vergara, koja je prepričala i svoj prvi susret sa momkom Nikom Loebom.

“Kada sam upoznala momka znala sam odmah da želim nešto seksi sa njim. Za mene je sve u hemiji”, pojasnila je glumica. Ona je u intervjuu kazala i kada je sama sebi najlepša.

“Mnogi ljudi kažu da se osećaju najseksipilnije kada se probude, ali ja se osećam najlepše kada se istuširam, osušim kosu i stavim kompletnu šminku”, iskrena je Vergara, koja smatra da je kulturološka razlika između Kolubijki i žena iz drugih zemalja u tome što se ne doteruju zbog konkurencije.

“U našoj kulturi mi se sređujemo zbog naših momaka i muževa, a ne zbog drugih devojaka. Radije bih umrla nego obukla farmerke mog momka”, kazala je ona.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...