•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Makedonska lepotica u jednom od najiščekivanijih filmova

Makedonska lepotica Teodora Kolovska glumiće u najnovijem filmu "Paklene ulice 7". Kako prenose makedonski mediji, ovu atraktivnu manekenku iz Skoplja kontaktirala je njena agencija, koja joj je prenela da treba da se pojavi na kastingu za ovo popularno ostvarenje.

"Deo u kojem ja glumim je već snimljen, i da budem iskrena, jedva čekam da se pojavi film. Ni u snu nisam mogla da zamislim da ću se jednog dana naći u ovom ostvarenju", rekla je Kolovska.

U odabiru je lično učestvovao jedan od glavnih glumaca Vin Dizel, koji je od mnogih devojaka odlučio da glavnu ulogu treba da dobije upravo Kolovska.

Zanosna manekenka, koja već četiri godine živi u Dubaiju, istakla je da ne može još da veruje da će se uskoro pojaviti u ovom blokbasteru.

Sedmi nastavak filma "Paklene ulice" premijerno će biti prikazan 10. aprila 2015. godine, a kako prenose svetski mediji, lik Brajana O'Konora, kojeg je tumačio Pol Voker, koji je pre nekoliko meseci poginuo u saobraćajnoj nesreći, biće navodno penzionisan.

"Nastavljajući globalni uspeh serijala baziranog na brzini, koji je postigao u prethodnih nekoliko godina, Vin Dizel i Pol Voker se vraćaju ulogama i u sedmom delu, koji će u bioskope ući 10. aprila 2015. godine. Reditelj sedmog dela ovog izuzetno popularnog serijala biće Džejms Van, a producenti su Vin Dizel i Nil Morić", saopštio je predstavnik za štampu kompanije "Universal", koja je radila ovu filmsku franšizu.

Harizmatični glumac Pol Voker glumio je u pet nastavaka "Paklenih ulica", partner u filmovima mu je bio Vin Dizel, a šesti deo serijala u bioskopima se prikazivao u maju prošle godine.

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu