•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Carmen Electra i Joanna Krupa zabavljale se u noćnom izlasku

Hollywoodska lepotica Carmen Electra viđena je u noćnom izlasku u lepom društvu. Ona i prijateljica reality zvezda Joanna Krupa privlačile su pažnju...

Carmen Electra uvek je rado isticala svoj seksepil, a zašto bi to skrivala u svojoj 41. godini kada i dalje izgleda tako dobro? Sada je dobila i pojačanje – Carmen i prijateljica Joanna Krupa privukle su pažnju muškaraca i paparazza na izlasku iz popularnog kluba u Hollywoodu.

Joanna je inače zvezda reality showa 'Real Housewife of Miami', i bivša Playboyeva zečica. Izgleda da ih je Playboy i spojio, pa su ona i Carmen postale najbolje prijateljice.

Electra je i pre nekoliko meseci izbacila novi singl 'Werq', ali nije bio nešto primećen na muzičkim lestvicama, za razliku od njenog dobrog izgleda.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...