•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Planes: Fire & Rescue' - nastavak popularnih aviona, sada kao letelice protiv šumskih požara

Disney Toon studio je 2013. na svetska bioskopska platna doleteo sa 3D animiranom avanturom Avioni, za koju su sami rekli da se odvija u istom svetu kao Disney&Pixarovi Automobili, iako nemaju niti jedan zajednički lik, ali takođe se nalaze u nekoj alternativnoj stvarnosti u kojoj ne postoje ljudi već samo vozila sa ljudskim osobinama. Na kraju filma Avioni obećan je povratak protagonista Dustyja Crophoppera u nastavku nazvanom Planes: Fire & Rescue. Stigao i trailer za nastavak Aviona, zajedno sa nekoliko slika koji nas upoznaju sa nekim novim likovima.

Nastavak nam ponovno donosi zgode omiljenog Dustyja, koji je zbog problema sa motorom morao da odustane od karijere međunarodnog trkača i odabere novu zanimanje: odlučio je da se bori protiv šumskih požara, zajedno sa istreniranim i veštim vatrogasnim helikopterima i terenskim vozilima.

Dustyju je glas i ovaj put posudio Dane Cook, a uz njega su tu još i Julie Bowen, Derek Blankenship i Danny Pardo. Rediteljsku palicu je od Klaya Halla preuzeo Bobs Gannaway, a film se u bioskopima očekuje jula ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...