•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

What's Your Number? (2011)

Da je Ana Faris živela četrdesetih i pedesetih godina u Holivudu, bila bi jedna od najomiljenijih glumica tog vremena. Na žalost, ona živi u današnjem Holivudu, sa ovakvom publikom kakva je, koja i ne shvata da bi tragedije u kojima se ona pojavljuje bile kataklizme da nije Ane Faris u njima. Nemojte pogrešno da me razumete, Fariseva nije nikakva glumica, ne, ali je jedina, danas, koja zrači nevinošću; osobina koja se ne može pronaći kod ostalih gumica njene generacije. Bilo bi lako porediti je sa Goldie Hawn ili Judy Holiday, a opet, našla se reinkarnirana skoro 5 decenija nakon što se vrednovao šarm njenog kalibra u komedijama Zlatnog doba Holivuda.

Fariseva je ovog puta i izvršni producent; putem kojim je i, znatno uspešnija u Farisevim godinama, Hawnova krenula kasnije. U ovom filmu očekivalo se da će glumica pokazati svoj raskošni talenat. Za to je pre svega potreban scenario, a ako njega već nema, talentovan komičar ume da nadoknadi nenapisane propuste. Ipak, takve su bile cele osamdesete. No, Fariseva, na žalost, nema ni od jednog ni od drugog.

Film je baziran prema noveli Karyn Bosnak „Twenty Times a Lady“, scenario napisan od strane TV spisateljica Jennifer Crittenden i Gabrielle Allan, koji savršeno odgovara predvidivoj formuli romantične komedije, žanru, koji još uvek zakonom nije kažnjen.

Da li je Ana Fairs smešna kao promiskuitetna devojka nesvesna prekomerne upotrebe alkohola? Pih, ali još jednom ponavljam, da nije nje, film bi otišao pod kategoriju „smeće.“

Žanr:Komedija
Godina:2011
Reziser:Mark Mylod
Producent:Beau Flynn
Scenario:Gabrielle Allen, Jennifer Crittenden
Uloge:Anna Faris, Chris Evans
Uzrast:PG-13
Studio:Regency Enterprises
Zemlja:United States
Website:whatsyournumbermovie.com/main.php
Jezik:Engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu