•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stealth Fighter (1999)

Recept za dobru zabavu čine: nestali lovac, psihotični pilot i napaljeni heroj. Ne izostaje ni američki predsednik i ucena razornim oružjem. Costas Mandylor i čuveni reper Ice-T pokazuju kako sukob dvojice bivših kolega može da liči na pravi rat!

Nakon krađe nevidljivog lovca, vojni pilot Owen Turner (Ice-T) prelazi u redove južnoameričkog trgovca oružjem. U sprezi sa novim nadređenim, Turner dolazi u posed satelita zaostalog iz ere Ronalda Reagana i počinje da ucenjuje američkog predsednika. Utrkujući se s vremenom, američka vlada šalje specijalnog agenta Ryana Mitchella (Costas Mandylor) u samoubilačku misiju spašavanja sveta.

Radionica hiperproduktivnog Jima Wynorskog, autora niza niskobudžetnih ostvarenja, donosi spektakularni akcioni film "Nevidljivi lovac", klasično ostvarenje koje s lakoćom zabavlja gledaoce od prvog do zadnjeg minuta. Uvek pouzdani Costas Mandylor odglumio je sa uživanjem heroja Mitchella, a Ice-T podjednako je uživao glumeći zlog izdajicu i plaćenika, Turnera.

Tu je, naravno, i veliki Ernie Hudson kao američki predsednik. Svi ljubitelji vojne terminologije i tehnologije doći će na svoje u filmu koji strateški važno mesto prepušta i jednom objektu - nevidljivom lovcu F-117. Pridružite nam se u ovoj avanturi koja ne zaobilazi vrtoglave visine, ali ni zastrašujuće dubine!

Žanr:akcija, drama
Godina:1999
Reziser:Jim Wynorski
Scenario:Lenny Juliano, T.L. Lankford
Uloge:Ice-T, Costas Mandylor, Erika Eleniak
Uzrast:R
Studio:Cinetel Films, Artisan Entertainment, Grey Matter Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...