•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

From Paris with Love (2010)

Reditelj Pierre Morel koji nam se predstavio velikim akcionim hitom '96 sati' i jedan od najuspešnijih filmskih producenata današnjice, Luc Besson donose nam svoje novo remek-delo: akcioni triler 'From Paris with Love'.

Charlie Wax (John Travolta) je tajni agent opasnog izgleda i još goreg ponašanja, koji je upravo poslom u Parizu. James Reece (Jonathan Rhys Meyers) je sušta suprotnost - niskopozicionirani radnik ameriÄke ambasade u Francuskoj, pristojan, odgovoran, a odnedavno i veren za lepu Francuskinju Carolinu (Kasia Smutniak). Uprkos prividnom zadovoljstvu, James bi jako voleo da napreduje u poslu, a najviše ga oduševljava CIA kao trajna mogućnost. Kada mu se pruži prilika za napredovanje, on poÄinje da radi sa Charlijem na sluÄaju narko-lanca, a koji će se razviti u nešto mnogo komplikovanije. U sluÄaj će se umešati potencijalan teroristiÄki Äin, iza koga stoji grupa Pakistanaca. Da li je reÄ o nameri da se izvrši strašan atentat?

'Iz Pariza s ljubavlju' napet je i vrlo dobro režiran akcioni film pun glamuroznih eksplozija, žestokih jurnjava i vrlo solidne priÄe o dvojici mladića iz potpuno razliÄitih miljea, koji moraju rešiti policijski zadatak, a u pitanju je sigurnost ameriÄkog ambasadora i životi mnogih nevinih ljudi. Film je vrlo dinamiÄan, a Äesto i duhovit. Nastao je prema ideji Luca Bessona, a režirao ga je francuski reditelj Pierre Morel, a u glavnim ulogama odliÄni su John Travolta i Jonathan Rhys Meyers.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2010
Reziser:Pierre Morel
Scenario:Adi Hasak, Luc Besson
Uloge:John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak
Uzrast:R
Studio:EuropaCorp, M6 Films, Grive Productions
Zemlja:France
Website:www.frompariswithlovefilm.com
Jezik:Engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...