•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spajdi od danas u našim bioskopima!

Od danas u našim bioskopima možete pogledati film o najomiljenijem superheroju – 'Čudesni Spider-Man 2' u 3D!

Teško je biti Piter Parker, ali super je biti Spider-Man,“ rekao je Endru Garfild koji se nakon planetarno popularnog hita iz 2012. godine vratio staroj ulozi o superheroju. „Piter Parker ima probleme koje svi imamo, a to su problemi sa devojkama i oni sa novcem. Ali tek u Spider-Man odelu, on počinje da diše. Tada uvek zna pravu stvar koju treba da uradi. On je heroj, on spašava ljude. Za njega to predstavlja zadovoljstvo“, ovako Endru opisuje svoj lik.

Naša publika imaće priliku da pogleda ovaj film dan pre američke. Ukoliko želite da vidite ko će proći njujorškim crvenim tepihom pred njihovu premijeru, u ponoć posetite Facebook stranicu TuckVision Srbija i pogledajte direktan prenos!

https://www.facebook.com/TuckVisionSerbia?ref=br_rs

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...