•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi naslov za poslednji nastavak trilogije 'Hobbit'

Poslednji nastavak fantastične epske trilogije 'Hobbit' dobiće novi naslov, otkrio je novozelandski reditelj i Oskarovac Peter Jackson.

Film, koji je trebalo da bude prikazan ove godine pod naslovom 'Hobbit: Tamo i opet natrag' (The Hobbit: There and Back Again), preimenovan je u "Hobbit: Bitka pet armija" (The Hobbit: The Battle of the Five Armies), najavio je Jackson na svojoj Facebook stranici, prenosi AFP.

Ovaj film, koji će premijerno biti prikazan 17. decembra u Americi, označiće kraj avanture započete 2012. sa prvim delom trilogije "Hobit: Neočekivano putovanje" i nastavljene prošlogodišnjim ostvarenjem "Hobbit: Šmaugova pustošenja".

Jackson je objasnio da je naslov "Tamo i ponovo natrag" delovao kao dobar izbor za drugi od dva nastavka priče o ponovnom osvajanju Erebora, ali da više nije zvučao prikladno kada je rešeno da se snimi još jedan, treći nastavak.

Nakon što su odgledali film, on i studio MGM odlučili su da promene naslov u "Bitka pet armija".

Jackson se našao na meti kritika 2012. prilikom predstavljanja "Neočekivanog putovanja" zbog toga što je jednu relativno kratku priču razdvojio u tri dela.

Holivudski reditelj je 2003. osvojio tri Oscara - za najbolji film, najbolju režiju i najbolji adaptirani scenario, sa filmom "Gospodar prstenova: Povratak kralja".

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...