•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Barrymore i Kopelman postali ponosni roditelji

Poznata glumica postala je majka po drugi put.

- Srećan sam što mogu reći da smo postali roditelji našoj drugoj kćeri koja će se zvati Frankie Barrymore Kopelman - rekao je par novinaru Us Weeklyja pa su dodali:

- Olive je dobila mlađu sestricu i svi smo zdravi i srećni.

Barrymore i Kopelman oženili su se u junu 2012. godine, a u septembru iste godine rodila im se prva kći Olive. Odmah nakon njenog prvog rođendan, Drew je objavila da je ponovno trudna.

Poznata glumica rekla je da se potrudila oko starije kćeri i pripremila ju na dolazak sestrice.

- Čitala sam joj puno knjiga. Ona jako voli knjige, to joj je možda najdraža stvar na svetu. Za svoje je doba veoma bistra i brzo razume stvari - rekla je mlada mama.

Budući da ona nije imala bajno detinjstvo, želi zaštititi svoje devojčice. Barrymore je s 13 godina završila na rehabilitaciji zbog zavisnosti od alkohola, a već sa 15 je postala potpuno nezavisna i odselila se od roditelja.

- Najbolji uzor svojoj deci možete biti tako da im primerom pokažete što treba raditi. Ne žalim za ničime u svom životu, ali želim im pružiti što više. Želim da završe školu, budu istrajne i poštuju tradiciju - objasnila je.

I iako se ona fotografisala za poznati časopis Playboy, tako nešto ne bi dopustila svojim devojčicama.

- To je bila moja odluka da bi jednog dana neko drugi imao bolji život. To je bilo moje putovanje i pokušala bih uticati na nju da shvati da to nije prava odluka. Ne bih joj dozvolila poziranje za Playboy - odlučno je rekla Drew.

Kada je imala samo 19 godina. Drew je sve šokirala svojim fotografijama u poznatom časopisu. Nakon toga, udala se za MTV zvezdu Toma Reena, a razvod je usledio nakon samo godinu dana.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...