•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lupita Najongo ljuta jer su joj osvetlili boju kože

Dobitnica Oskara za filmsko ostvarenje “12 godina ropstva” Lupita Najongo je nedavno proglašena za jednu od najlepših žena sveta, ali ona nije bila nimalo zadovoljna zbog činjenice da su joj urednici američkog magazina “People” bez njenog znanja promenili, odnosno znatno osvetlili prirodnu boju kože u fotošopu.

“Svesna sam da se ne uklapam u pravila koja nameću svet mode i Holivud, ali ne želim da se menjam zbog toga”, rekla je Lupita koja je dodala da je u detinjstvu dosta suza prolila zbog boje kože.

“Kao dete sam često plakala noću i molila Boga da mi osvetli kožu jer se nigde nisam uklapala. Deca u školi su mi se smejala. Bila sam crna ovca”, kaže glumica.

Lupita je vremenom naučila da ceni svoj prirodni izgled.

“Danas znam da sam posebna, volim svoj odraz u ogledalu i ponosim se njime”, kaže Lupita.

Amerikanka kenijskog porekla rođena u Meksiku jedna je od retkih crnkinja koja odbija da farba kosu i nosi perike. Inače magazin “People” nije jedini koji je ovoj mladoj glumici osvetlio kožu u fotošopu, i magazin ”Vanity Fair” je uradio isto, ali pod izgovorom da je prejako osvetljenje na snimanju učinilo svoje.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....