•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica progovorila o svom poremećaju

Glumica Amanda Seyfried u velikom intervjuu za časopis Elle, za koji je snimila i editorijal i naslovnicu, progovorila je o brojnim privatnim temama. Tako je ispričala koliki pritisak na nju ima okolina, kako je opsednuta svojim izgledom iako zna da pretjeruje te kako se i danas bori s mentalnom bolešću - opsesivno kompulsivnim poremećajem.

- Lagala bih kad bih rekla da nisam konstantno svesna toga što radim sa svojim telom. Ne moram izgledati kao supermodel i ne moram imati takve trbušne mišiće, kamera to ne vidi. Ali pošto smo svi stvoreni da želimo imati ono što drugi imaju, ja sam takođe žrtva tih stvari - rekla je iskreno.

Amanda je još kao dete mislila da s njom nešto nije u redu jer je konstantno bila napeta, a ispostavilo se da boluje od opsesivno kompulzivnog poremećaja koji danas drži pod kontrolom.

- Danas žalim mlađu mene, mislila sam da sam luda. Odakle taj strah dolazi? To nema nikakvog smisla. Ubrzo je to na mene uticalo i fizički - imala bih vrtoglavice, plakala, a svetla su mi bila prejaka. Bolujem od anksioznosti i opsesivno kompulzivnog poremećaja, a mnoga deca to imaju. Bojiš se toga, bojiš se svog mozga - objašnjava slavna lepotica.

Dodaje kako je jako puno radila na tome da ostavi svoje detinjstvo iza sebe i postane malo manje ukočena, a malo više opuštena.

U tome joj pomaže i dečko Justin Long, s kojim je Amanda u vezi od prošle godine.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...