•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Deep Blue Sea (Blu-ray)

Warner Bros. // 1999 // 105 Min // R

„Deep Blue Sea“, čuvena nenamerna parodija, doplivala je na Blu-rey disku u zapanjujuće dobrom 1080p/2.40:1 transferu. Slika ima finu filmsku teksturu i čini se da ne pati od digitalnog petljanja, mada nivo detalja nije baš sasvim očaravajući. Lica su jaka i jasna, ali pozadinski detalji su pomalo mutni. Boje su različitog kvaliteta, ali generalno gledano zatamnjene, tako da se malo šta u toj paleti ističe. Crne su impresivne poput tuša, dok se svetlije nijasne čine crvenkastim povremeno.

Audio je odličan, sa zadovoljavajućim zvukom tokom eksplozivnih i akcionih scena. Iako vas muzika neće oboriti kao što je, možda, pre 10 godina, još uvek je podnošljiva. Dijalog i muzika su jasni i ne preklapaju jedno drugo.

Dodaci:

Komentari od strane Harlina i Jacksona,

Nekolicina snimaka sa snimanja,

"When Sharks Attack" (15 min)

"Sharks of the Deep Blue Sea"(9 min),

Neke obrisane scene

I obavezni trejler.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu