•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'Na tajnom zadatku: Povratak u koledž' u našim bioskopima od 28.avgusta!

Oni su najbolji prijatelji u stvarnom životu. Na velikom platnu su partneri, policajci na tajnom zadatku.

Po drugi put Čening Tejtum i Džona Hil će vas nasmejati do suza od 28.avgusta u filmu Na tajnom zadatku: Povratak u koledž (22JumpStreet)!

Pošto su (dva puta) prošli kroz srednju školu, za mlade policajce, Šmita (Džona Hil) i Dženka (Čening Tejtum) spremaju se novi, veliki izazovi. Čeka ih tajni zadatak na lokalnom koledžu. Međutim, kada se Dženko pridruži sportskoj družini i oseti njihov duh zajedništva, a Šmit postane deo boemsko-umetničke scene, njihovo partnerstvo biće dovedeno u pitanje. Ne samo da će morati da reše slučaj, već i kao odrasli ljudi, da definišu svoje prijateljstvo. Da li će ova dva prerasla adolescenta biti u stanju da se od brucoša razviju u odrasle ljude? Da li je koledž nešto najbolje što im se ikada desilo?

Kako je teklo snimanje filma i šta su glumci izjavili, možete pogledati:

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu