•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fanovi 'Godzille' se žale na novi izgled poznatog čudovišta

Režiser i zvezde poslednje verzije filma 'Godzilla' našli su se na udaru kritika i žalbi Japanaca koji smatraju da je čudovište predebelo.

Fanovi originalnog filma, koji datira iz 1945. godine, kažu da su iznervirani izgledom debelog čudovišta koje se pojavljuje u traileru. Stvoritelji filma su optuženi da su napravili "čudovište ekstra veličine", "kaloričnog čudovišta", i "Godzille Deluxe".

Ali, režiser Gareth Edwards smatra kako te kritike nisu verodostojne jer su ih iznela "samo dva čoveka" u Japanu.

"To su rekle samo dve osobe u Japanu, ali hajde da se pretvaramo na momenat da je to rekao celi svet. Smatram da takvi komentari daju još kompleksniju sliku velikom čudovištu. To ga čini ljutim na prvom mestu", rekao je Edwards za showbiz magazin IGN.

Aaron Taylor-Johnson koji glumi Forda Brodyja u filmu, apelovao je fanove da "debeloj Godzilii" daju šansu.

"Znate, prošlo je 60 godina. Dozvoljeno mu je bilo da se udeblja koje kilo", našalio se Aaron.

U savremenoj "Godzilli" glume Bryan Cranston, Sally Hawkins, Ken Watanabe i Juliette Binoche, a velika premijera uslijediće 15. maja.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....