•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lindsay zaratila s Jennifer

Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) zaratila je s Lindzi Lohan (Lindsay) zbog dečka.

Izvori su, naime, otkrili za magazin "Star" da posrnula zvezda, koja se proslavila ulogama u filmovima "Opasne devojke" i "Šašavi petak", ne može smisliti oskarovku, jer ju je njen sadašnji dečko Nikolas Holt (Nicholas Hoult) odbio 2010. godine.

- Lindzi je proganjala Nikolasa. Zvala ga je i pokušavala zavesti. Ali, on se nije dao. Sada, kad vidi da je s Dženifer, to joj strašno smeta i veoma je ljuta. Zato ne može smisliti Lorens - kazao je neimenovani izvor.

Mediji su još ranije pisali da se Lohan obrušila na Dženifer, optuživši je da svoje uloge dobija preko kreveta te da je, kako je kazala, "lažna".

Dvadesettrogodišnja oskarovka i godinu stariji britanski glumac u vezi su već skoro tri godine, otkad su se upoznali na snimanju "X-Men: First Classa".

Inače, u novembru izlazi novi nastavak filmskog serijala "Igre gladi" pod nazivom "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1", koji je nastalo prema knjigama Suzane Kolins (Suzanne Collins), u kojem ćemo ponovo gledati Lorens.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu