•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Esposito o Bradley Cooperu: On je pravi manipulator

Jennifer Esposito napisala je knjigu u kojoj je odlučila otkriti neke sočne detalje o svom životu. Tako je progovorila o vezi s anonimnom muškarcem kojeg je prozvala pravim manipulatorom.

"Nije zgodan, hladan je i drzak manipulator", napisala je.

Prema pisanju NY Daily News Confidental tu može biti samo reč o njenom bivšem suprugu Bradley Cooperu s kojim je bila u braku od decembra 2006. do maja 2007. godine.

Njihov brak trajao je samo pet meseci, a Jennifer Esposito i Bradley Cooper o tome nikad nisu puno govorili.

Glumica piše kako je mislila da će njihova veza uspeti uprkos nekim od znakova koji su govorili suprotno te da Coopera nikad nije smatrala previše atraktivnim, ali zato ga je opisala kao humorističnog, pametnog, drskog i arogantnog manipulatora.

Iako su se činili kao skladni par, njihovom odnosu došao je kraj nakon što je otišla na seminar u međunarodni duhovni centar Agape gde se pokušala rešiti tuge i usamljenosti koju je osećala.

"U samo sedam dana završili smo našu priču. Brzo i bezobrazno kao što sam i očekivala od njega", rekla je Jennifer.

Jennifer je trenutno verena za britanskog modela Louisa Dowlera, dok je Bradley u vezi s modelom Suki Waterhouse od marta 2013. godine.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu