•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izjava ljubavi od 760.000 dolara

Britanska advokatica Amal Alamuddin, verenica glumca Georgea Clooneyja, prvi put pokazala je svoj dijamantski prsten od sedam karata. Ovaj prsten je jasna izjava ljubavi koja bi oduševila svaku devojku.

Clooney je svojoj vjerenici poklonio prsten vredan oko 760.000 dolara.

Clooney i njegova verenica su se upoznali na jednoj dobrotvornoj veÄeri. Odmah mu se dopala i on je pokušao da dobije njen broj telefona ili barem da joj da svoj, ali je ona odbila.

Nakon toga, Clooney je lepoj advokatici poslao šaljiv mail u kojem je napisao da je on "najzgodniji glumac na svetu" i da želi da "upozna najzgodnijeg advokata ljudskih prava na svetu".

Iako joj je ovaj mail bio jako simpatiÄan, ona je ipak saÄekala nekoliko dana pa je tek onda odogovrila Clooneyju.

Ostatak priÄe već je poznat svima.

Amal je pre neki dan prvi put uslikana sa vereniÄkim prstenom, a ona i Clooney nikada nisu izgledali srećnije.

Ipak, da nije sve u toj meri romantiÄno, svedoÄi i to da je slavni glumac već sastavio predbraÄni ugovor u kojem piše da će njegova buduća supruga dobiti milion dolara ako se rastanu za manje od godinu dana, dok za svaku sledeću godinu svota raste.

Kako bi zaštitio bogatstvo koje se procenjuje na oko 160 miliona dolara, Clooney se već neko vreme konsultuje sa svojim advokatom, nakon Äega je usledio i predbraÄni ugovor.

Prema izvorima bliskim Clooneyju, njegova verenica još nije potpisala ugovor.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu