•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

On je prioritet u životu Charlize Theron

Charlize Theron tvrdi da je svoje vreme potpuno podredila sinu. Prelepa Oskarovka usvojila je sina Jacksona prije dve godine i priznaje da ju je to što je postala majka promenilo, ali da je to potpuno prirodna stvar.

"To je predivna promena, potpuno prirodna. Očigledno, Jackson je moj prioritet u životu. Sve moje slobodno vreme posvećeno je njemu. Ne zato što tako mora da bude, već zato što jedva čekam da budem sa njim. On je broj jedan u mom životu", rekla je Theronova.

Zvezda, koja je od februara u vezi sa Seanom Pennom, kaže da ona i njen sin imaju omiljenu zanimaciju – ples.

"Igram svakodnevno u svojoj dnevnoj sobi. “Mama, hajde da plešemo”, čuje se svako malo u mojoj kući i ja onda plešem".

A kada nije sa porodicom, Charlize uživa da na snimanju odvoji malo vremena za sebe, kako bi nadoknadila muziku i knjige koje je propustila.

"Uvek volim kada sam na snimanju da malo vremena provedem u prikolici i posvetim se sebi. Obožavam muziku, kao i čitanje", zaključila je Theronova.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...