•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Sex and the City 3' zavisi od fanova

Da li će se snimati ili ne treći filmski deo 'Sex and the Cityja' zavisi od podrške fanova, barem ako je suditi prema tvrdnji jedne od junakinja serijala i kasnije filma, glumice Kristin Davis. U slavnoj HBO seriji, Kristin je igrala lik Charlotte, a kaže kako još uvek postoji potreba za nastavcima i to deset godina otkako je prošlo od emitovanja poslednje epizode serijala.

- Da fanovi nisu zainteresovani, verujem da se po tom pitanju ne bi ništa događalo. Inače, bilo je prilično teško snimati prvi i drugi deo filma, delimično jer se radi o franšizi, a sve četiri smo žene iznad 40 godina već. Sve što se događalo po pitanju filmova, za sve su zaslužni fanovi. Pa ako se i dogodi treći deo to je zato što su ljudi stalno pričali o tome i tražili ga i to nam jako puno znači - poručila je Davis i pri tome dodala kako ne bi volela da se u potencijalnom nastavku nešto loše dogodi njenom liku.

Podsetimo i kako se su producent Michael Patrick King i glavna junakinja, Sarah Jessica Parker, koja je tumačila lik Carrie, nedavno poručili da postoji još jedno, poslednje neispričano poglavlje. O čemu se tačno radi, možda ćemo saznati uskoro.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...