•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladies Night 'Grejs - Princeza od Monaka'

Ladies night uz film „Grejs - Princeza od Monaka“, koji nam na veliko platno donosi život američke glumice Grejs Keli će se održati u četvrtak, 22. maja samo u bioskopima Cineplexx Ušče Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20 časova.

Pripadnice nežnijeg pola će te večeri moći da uživaju u filmu sa Nikol Kidman u glavnoj ulozi i fenomenalnim poklonima, magazinu Gloria i osvežavajućem Nestea napitku, specijalno pripremljenim za sve posetioce!

Smešten u 1962. godinu, ovaj film prati život bivše holivudske zvezde Grejs Keli u trenutku kada joj se brak sa Renijeom, princom od Monaka nalazi u krizi i dok istovremeno proživljava krizu identiteta.

Celokupna situacija još je teža zbog zategnutih odnosa njenog supruga i francuskog premijera Šarl De Gola kojem je plan da ukine suverenitet male kneževine.
Grejs – Princeza Monaka je moderna i istinita bajka, napeta romansa, priča o jednoj od najvećih filmskih diva koja shvata da njena ljubav više nije samo strast već i obaveza.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...