•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cameron Diaz i Benji Madden novi par

Iako je glumica nedavno izjavila da ne traži vezu, izgleda da ju je osvojio pevač benda Good Charlote.

Cameron Diaz i Benji Madden subotu su proveli zajedno. Nakon što su zajedno bili u teretani, Cameron je Maddena odvezla do hotela. Videlo se da su bliski i da im je ugodno družiti se jedno s drugim, prenose strani mediji.

Iako njihovi predstavnici nisu hteli dati službeni komentar, strani mediji pišu kako su im izvori rekli da se njih dvoje zajedno zabavljaju već duže vreme.

- Cameron se jako 'zapalila' za njega. Ona voli zločeste dečke. Ali Benji je ustvari jako dobar tip. Zabavljaju se zajedno, ne žele da prebrzo postane preozbiljno - rekao je izvor, prenosi Daily Mail.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...