•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Budimo humani - akcija za pomoć ugroženima u poplavama

Bioskop "Vilin Grad" u saradnji sa domaćim distributerskim kućama organizuje akciju prikupljanja pomoći za najugroženija područja
Bioskop "Vilin Grad", u saradnji sa domaćim distributerskim kućama, organizuje akciju prikupljanja novčane pomoći za stanovništvo ugroženo u poplavama.

Celokupan prihod koji bude ostvaren u utorak, 20. maja, bioskop "Vilin Grad" uplatiće na žiro račun Vlade Srbije za pomoć ugroženima (Dinarski račun: 840-3546721-89. Svrha uplate: Otklanjanje posledica vanrednih okolnosti - poplave).

Ovim putem želimo da pozovemo sve naše posetioce da budu solidarni i humani i odazovu se akciji u što većem broju, kako bismo obezbedili što više novčanih sredstava za one kojima je pomoć neophodna.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu