•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lili Alen nije želela ljubavne scene sa bratom

Britanska pevačica Lili Alen otkrila je nedavno da je imala priliku da se oproba u glumi i to u popularnoj seriji 'Igra prestola', ali je odbila ponudu jer je trebalo da ima ljubavnu scenu sa bratom Alfijem Alenom, koji tumači Tiona Grejdžoja, prenosi Daily Mail.

Pevačica, koja je nedavno napunila 29 godina ispričala je kako su joj producenti HBO serije ponudili ulogu Tionove ratoborne sestre Jare.

Ipak, Lili Alen je tu priliku odbila zbog toga što je već u prvoj sceni Tion pokušava da zavede svoju sestru koju nije video dugi niz godina.

“Bilo mi je veoma neprijatno jer je trebalo da zajedno jašemo na konju, a on bi me dodirivao. Kada su mi to objasnili, rekla sam 'ne, hvala'”, kazala je ona.

Njen brat Alfi igra Tiona, lorda Gvozdenih ostrva od prve sezone, a tokom četiri sezone njegov lik se menjao od ženskaroša i zavodnika do poslušnog sluge koji je na ivici ludila, jer ga je zarobio i mučio Remzi Snežni.

Uloga Jare, na kraju je pripala Gemi Velan, koja se ponovo pojavila u poslednjim emitovanim epizodama u kojima pokušava da spasi svog brata.

Lili Alen je sa druge strane i dalje zainteresovana za učešće u projektu, ali pod uslovom da joj ponude drugačiju ulogu.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila