•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jaimie Alexander pored Arnold Schwarzeneggera

Arnold Schwarzenegger neće biti izolovan u „Last Stand“ projektu. Jaimie Alexander, devojče koje se borilo rame uz rame sa Thorom, kao ratnica Sifa, dobila je vodeću ulogu u filmu Kim Jee-Woonu, koji smo već pomenuli u prvoj rečenici ove uzbudljive vesti.

Alexanderova će, ni manje nego više, igrati uniformisano lice koje će se zauzeti da narko kartel istrebi iz svog grada. Schwarzenegger, sa svojim timom, i Rodrigom Santorom (300), spreči će kriminalce da dođu do meksičke granice... i bezakonja. Talični Tom osvrnuće se i usamljeno odjahati u obećavajuće popodne, dok će uz skute njegove kobile skakutati Flok, koji je razočaran poslednjom epizodom komandanta Marka odlučio da napusti gazdu i nepriznatnog doktora medicine, Okultisa, prihvati majušnu epizodu u filmu i veselo odskakuta uz jahača, iako ima 167 ljudskih godina.

Na sreću, Alexandrova, koja mora da ima ljubavnu scenu, sudeći prema fotografiji koju smo odabrali za vas, imaće je sa Santorom, dok će Arni... bilo bi previše nastavljati i ovu scenu.

Premijera 18/01/2013.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu