•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Denzel Washington kao dobri stari osvetnik

Reč je o filmskom remakeu serije 'The Equilazer', a na američkoj televiziji prikazivala se u drugoj polovini osamdesetih.

Studio Sony donosi modernu verziju serije 'The Equilazer', a pripremio ju je u filmskom ruhu s Denzelom Washingtonom u glavnoj ulozi. Novu, bioskopsku verziju režirao je proslavljeni Antoine Fuqua, reditelj koji se proslavio kada je s Denzelom snimio 'Training Day'.

Naravno, moderna verzija serije 'The Equilazer' nešto je drugačija od originala – Denzel zamenjuje Edwarda Woodwarda u priči o Robertu McCallu, radniku koji postaje osvetnik nakon što odluči da pomogne mladoj prostitutki.

Na vrat sebi navuče rusku mafiju, a kako sve to izgleda, proverite u traileru.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu