•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jessica Alba: Često sam lagala medije o svojoj seksualnosti

Harizmatična glumica Jessica Alba otvoreno je priznala u intervjuu za 'Entertaiment Weekly' kako je u prošlosti često lagala medije o svojoj seksualnosti kako bi izgledala interesantnije.

Iako je ovo priznanje vrlo čudno za jednu poznatu ličnost, Jessica nije imala problem da prizna kako je nekada sa namerom pričala neistine da bi publici izgledala interesantnije i privlačnije.

Zapravo, Jessicu Albu je oduvek zbunjivala titula seks simbola koju su joj mnogi pridavali pa je zbog toga često bila primorana da priča neistine.

'Novinari su mi oduvek postavljali provokativna pitanja vezana za moju seksualnost. Nekada sam lagala, rekavši o sebi nešto što nije istina kako bi izgledala zanimljivije nego što zaista jesam', priznala je glumica.

Pored sitnih laži koje je plasirala medijima zarad svoje karijere, Jessica je bila primorana i da menja svoj stil oblačenja.

'Do momenta kada sam išla na svoju prvu dodelu Zlatnog globusa, nisam ni znala da hodam na štiklama.'

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu