•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi bioskop na otvorenom u Nišu

Ljubitelji filmskih projekcija neće imati izgovore da leti ne posećuju bioskop. Studentski kulturni centar i Kupina film pre godinu dana potpisali su protokol o saradnji koji će konačnu realizaciju imati ovog leta.

Na osnovu toga, Kupina bioskop će jednu svoju salu, takoreći, preseliti u dvorište Univerziteta.

„Kupina će sada raditi na dve lokacije, u bioskopu će raditi jedna sala, a druga će biti ovde, u Banovini. Što se tiče same tehnike, svi oni uslovi koji su obezbeđeni u Kupini, biće zadovoljeni i ovde, i kada je reč o zvuku, a takođe će posetioci i ovde moći da gledaju 3D projekcije“, rekao je Branko Krsmanović, direktor Kupina bioskopa.

Zahvaljujući ovom protokolu o saradnji grad Niš će po prvi put imati bioskop na otvorenom.

„On će sa radom krenuti što je pre moguće. To će biti sam početak narednog meseca, a s obizirom na to da je 15. jun Dan Univerziteta u Nišu, mi ćemo praktično taj početak posvetiti Danu Univerziteta“, objasnio je Miroslav Jović, direktor SKC-a.

Osim aktuelnih filmskih projekcija, Branko je otkrio i da za letnji period planiraju filmske festivale u ovom prostoru i to sa pratećim muzičkim sadržajem, ali će o tome više reči biti u narednim danima.

Letnji bioskop imaće 300 sedećih mesta, a cene karata biće standardne kao i u Kupina bioskopu.

Website:superradio.rs
Podeli:



Preporucujemo