•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film 'FIFA: Ujedinjene strasti' na velikom platnu od 19. juna!

Na nedavno održanom 67. Kanskom festivalu premijeru je imao film „FIFA: Ujedinjene strasti“ čiju režiju potpisuje Frederik Oburten. U snimanju epske priče o osnivanju Međunarodne federacije fudbalskih asocijacija (FIFA), učestvovali su glumci Žerard Depardje, Sem Nil i Tim Rot. FIFA je podržala realizaciju filma, ulažući neverovatnih 16 miliona dolara u njega. Film „FIFA: Ujedinjene strasti“ širom sveta biće prikazan u godini kad FIFA obeležava 110 godina postojanja. Publika širom naše zemlje biće u prilici da uživa u inspirativnoj fudbalskoj sagi već od 19. juna!

Na početku filma „FIFA: Ujedinjene strasti“ u fokusu je grupa strastvenih evropskih buntovnika koja udružuje snage kako bi pokrenula ambiciozan projekat: Međunarodnu federaciju fudbalskih asocijacija (FIFA).

Francuski režiser Frederik Oburten oživljava na velikom platnu inspirativnu sagu o Svetskom prvenstvu i govori o tri požrtvovana čoveka koja su se usudila da je pokrenu. Vođeni ambicijom i vizijom, Žil Rime (Žerard Depardje), Žoao Avelanž (Sem Nil) i Sep Blater (Tim Rot) prevazilaze svoje strahove i sumnje i kreću u borbu protiv svih prepreka i skandala kako bi organizovali Svetski Kup. Svako na svoj način u različitim decenijama, ali sa istim ciljem koji ih vezuje.

Žerard Depardje tumači lik Žila Rimea, čoveka koji je stvorio Svetski Kup i bio predsednik FIFE od 1921. do 1954. godine. Sem Nil igra u filmu sedmog direkotora FIFE, dok Tim Rot tumači „neuništivog“ trenutnog predsednika Sepa Blatera. Blater je već punih 16 godina na čelu FIFE, nakon što je 1998. godine na tom mestu nasledio Brazilca Avelanža.
Film „FIFA: Ujedinjene strasti“ slavi pre svega igru, koja uprkos svemu nije samo svetski poznat sport, već jedinstvo nade, duha i timskog duha.

Website:mcf.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu