•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Kleopatra' je Anđelinin poslednji film?

Oskarovka najavljuje povlačenje iz glume, a možda će upravo Kleopatra biti poslednji projekat.

Anđelina Džoli rekla je nedavno da nikada nije želela da postane glumica, već je u svet glume otišla na insistiranje svoje majke.

"Godine su mi bile potrebne da shvatim da to nije nešto što želim da radim. Ne žalim se, zarađujem, ali moja prava ljubav je režija i humanitarni rad. Snimiću još koji film i onda ću se posvetiti tome", rekla je dobitnica Oskara.

Džolijeva je za britanski radio potvrdila da će igrati slavnu kraljicu Kleopatru u biografskom filmu.

"Scenario je pisao moj dobar prijatelj, pominju se imena raznih režisera i uzbuđena sam zbog projekta. Kleopatra je komplikovan lik, veoma komplikovan i možda će upravo to biti moj poslednji film. Kada savladate Kleopatru, ionako nema dalje", kroz smeh je rekla glumica.

Website:cmd.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...