•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prve informacije o novom nastavku 'Svetskog rata Z'

Nije bilo teško naslutiti da će film, koji je zaradio preko 100 miliona dolara širom sveta, ostati na samo jednom delu. Jednom prilikom, još u pre-produkciji filma, novinar je upitao režisera filma Marka Fostera, da li planira nastavak? A on je odgovorio da će vreme pokazati i ta izjava je odmah prebacila akcenat na zaradu filma, što nije ništa novo.

Film je prilično dobro prošao kod publike, pogotovo one koji su pobornici novijih SF ostvarenja. Od drugog dela ne trebamo očekivati značajnije promene u okviru same radnje filma. Znatna promena jeste ona na direktorskom mestu. Mark Foster koji je režirao prvi nastavak, neće taj posao odrađivati i u drugom nastavku, već će ga zameniti španski kolega, Huan Bajona, koj iza sebe ima ostvarenja poput Sirotišta (Orphange) i Nemoguće (The Impossible).

Film bi se u bioskopima trebao pojaviti krajem 2015. ili početkom 2016.

Website:horor.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila