•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Pattinson će biti novi Indiana Jones?

Čini se kako je najpoznatiji vampir na svetu prvi u redu za ulogu slavnog Indiane Jonesa.

U novim pustolovnim nastavcima, koje će snimati slavni Disney, dvadesetosmogodišnji Robert Pattinson trebao bi zameniti Harrisona Forda i iako još uvek nema nikakve službene potvrde, čini se kako je slavni vampir osvojio producente.

"Ništa još nije dogovoreno, ali Rob je na samom vrhu liste potencijalnih mladih glumaca za ovu ulogu", otkrio je nepoznati izvor za Daily Star. "Radi se o dva filma, a novi Indiana Jones tom će projektu trebati da posveti tri godine."

Ali, konkurencija nikada nije bila jača, jer se šuška kako se za istu ulogu bore još neka slavna imena, kao što su Channing Tatum, Chris Pine, Chris Hemsworth i Kellan Lutz.

Snimanje prvog dela trebalo bi započeti 2016. godine.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...