•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sve šta niste znali o najpoželjnijoj ženi na svetu

Ova šarmantna Britanka očarala je čitaoce stranice Ask.Men koji su je početkom ove godine u anketi proglasili najpoželjnijom ženom na svetu.

Evo šta možda niste znali o Emiliji Clarke koja u hit seriji 'Igra prestola' glumi neustrašivu Khaleesi, Daenerys Targaryen.

1. Rođena je 7. aprila 1987. u Londonu.

2. Kaže da je već s tri godine znala da želi da bude glumica.

3. Završila je studije glume 2009. u Londonu, a njena je prva uloga bila u sapunici 'Doctors'.

4. Okušala se i na daskama koje život znače. Na Broadwayu je glumila Holly Golightly u predstavi 'Doručak kod Tiffanyja'. U istoimenom kultnom filmu tu je rolu ostvarila legendarna Audrey Hepburn.

5. Emilia kaže da joj se kod njenog lika Daenerys najviše sviđa njena unutrašnja snaga. 'Ona je snažna devojka koja se bori za nešto što joj pripada', rekla je mlada glumica.

6. Možda niste znali, ali Emilia nije bila prvi izbor za ulogu Khaleesi u 'Igri prestola'. Ulogu Daenerys je izvorno tumačila Tamzin Merchant, koju smo mogli videti u seriji 'Tudori' s Jonathanom Rhysom Meyersom u glavnoj ulozi. Emilia je zapravo preuzela ulogu, uz neke druge glumce, tek nakon što je odobrena pilot epizoda! Verujemo da je njena vojska fanova oduševljena takvim razvojem događaja.

7. Za njen zaštitni znak, guste obrve, zaslužna je njena mama. 'Kad sam bila tinejdžerka, mama mi nije dopuštala da čupam obrve iako su mi se vršnjaci stalno smejali zbog njih. Rekla mi je da ću joj kad odrastem biti zahvalna zbog toga. I zaista jesam', otkrila je Emilia dodavši da obrve nekad 'ukroti' vazelinom.

8. Kladimo se da ovo niste znali o Emiliji - talentovana je i za muziku: peva, svira flautu i gitaru.

9. Emilia za potrebe uloge Khaleesi nosi plavu periku. Toliko joj se svideo taj look da je htela da nosi periku i izvan seta. 'Bila sam razočarana kad bih se pogledala u ogledalo nakon što bih skinula periku', kaže lepa Emilia.

10. Njena omiljena serija je veliki hit 'Girls' (Devojke) mlade genijalke Lene Dunham. 'Dala bih sve samo da se pojavim i kao statista u seriji', kaže Emilia.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...