•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jane Fonda dobila nagradu za životno delo

Američki filmski institut (AFI) u četvrtak je u Los Angelesu dodelio američkoj glumici Jane Fonda nagradu za životno delo, najvažnije američko priznanje za filmsku karijeru.

Svečanost je okupila sve značajnije ženske zvezde Hollywooda među kojima i Meryl Streep, Sally Field, Sandru Bullock, Lily Tomlin i Cameron Diaz koje su se došle pokloniti 76-ogodišnjoj filmskoj divi i dobitnici Oscara. Nagrada za životno delo dodeljena je 42. puta.

Jeff Daniels pevao je pesmu u kojoj su refren bile reči 'mišići, stražnjica i kukovi' što je aluzija na njenu predanost fitnessu a Wandu Sykes, obučenu u kostim koji je Fonda nosila u "Barbarelli", na pozornicu je doneo muškarac obučen u anđeoska krila.

Michael Douglas, Eva Longoria i njen brat Peter Fonda govorili su na svečanosti a Jane Fonda je poručila prisutnima kako je u životu puno važnije biti zainteresovan za svet oko sebe nego biti predmetom interesa.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu