•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Andy Serkis režira motion-capture `Životinjsku farmu´

Snimanje Životinjske farme, filma baziranog na istoimenoj knjizi Georgea Orwella, započeće uskoro. Biće to redateljski debi Andyja Serkisa, glumca koji se proslavio ulogom Golluma iz Gospodara prstenova. Iako u svojoj karijeri još uvek nije samostalno režirao film, stekao je potrebno iskustvo sarađujući sa Peterom Jacksonom u režiranju The Hobbit trilogije.

Film će producirati Serkisov preformance capture studio Imaginarium, kojem će ovo biti prvi film koga će samostalno, u celini, snimiti. U intervjuu za ScreenDaily, glumac je otkrio da planiraju napraviti nešto jedinstveno. Sve scene u filmu biće odglumljene od strane pravih glumaca, za razliku od drugih filmova u kojima životinje imaju glavnu ulogu. Pre je bilo uobičajeno snimiti životinju kako obavlja određenu radnju, a zatim nadodati usta koja govore. To znači da će u slučaju Životinjske farme, fizika kretanja životinja i ekspresije lica dolaziti direktno iz glumčeve glume. O čemu se tu radi, može se videti na primeru PS3 igre Beyond: Two Souls, u kojoj su Ellen Page i Willem Dafoe odradili sličan posao.

Serksis je dodao i to da ima savršenu ekipu, ali još uvek nije hteo da otkrije o kojim se glumcima radi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...