•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Claire Danes: Uloga Carrie Mathison me nije još definisala!

Glumica Claire Danes, koja tumači lik bipolarne CIA agentice u jednoj od trenutno najgledanijih serija, govorimo o "Homelandu", kazala je kako joj treba mini predah od svega toga. Iako je za svoj rad na spomenutoj seriji osvojila dve Emmy nagrade, Danes kaže kako se veseli, novim, drukčijim projektima u budućnosti.

- Sada bih zaista želela da igram neku drugačiju ulogu da se malo distanciram od lika Carrie Mathison iako je ovo bilo zaista neverovatno glumačko iskustvo. Iskreno, mislim da bih ju još više cenila kao lik ako bi se malo odmorila od nje i igrala neku drugu ulogu - poručila je glumica i otkrila i svoje strahove vezane uz svoj lik jer kaže kako se boji da možda gledaoci, fanovi neće u potpunosti razumeti prirodu njene dijagnoze.

Spomenimo i kako je objavljeno da se i dva člana postojeće glumačke ekipe neće pojaviti u 4. budućoj sezoni serije “Homeland”.

Podsetimo, u seriji je glavnu ulogu osim Claire Danes ostvario i Damian Lewis kao Nicholas Brody, američki marinac. Radnja serije vrti se oko uverenja agentice Mathison da je narednik Brody, koga je Al-Qaeda držala u zarobljeništvu punih osam godina kao ratnog zarobljenika, prešao na njihovu stranu i sada predstavlja opasnu pretnju SAD-u.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...